2013/11/15

Садистични сексуални аномалии унищожава семейният живот


Познават лицето садистичен като човек, който приема в поведението му , когато се занимават с любовта на хората за командване и контрол и унижение на садистичен или любов изтезания някаква аномалии или отклонения в сексуалната активност , поради назове това име на Marquis " дьо Сад " , е автор на френски от осми век Ten , който е хвърлен в затвора повече от един път за упражняване на насилие с жените по време на секс . Това насилие е отразено в неговите писания за сексуална активност.

Ние знаем, че човек садистичен в процеса на гражданството при спазване качества в ежедневните си транзакции , които прогнозират това: Vengda в детството му се насладите мъчителните домашни любимци, и след това на по-късен етап се ползват измъчват тези, които работят по него, ако той е бил в позицията на администратор на работното място, и намира отзвук в една и съща , когато причиняването унижение и да слушате на молби

И определянето на сексуалната садизъм в процеса между двойките, посочени като " сексуално удоволствие Belam съпруг , могат да бъдат бити с камшик или пръчки , опесъчаване или унижен и обиден от хвърлят и режисура думите на плячка.

The крайно насилие , когато личните садизъм в измъчването на другите е убийство ( Lust убийство ) убие желанието .

Психологията също се отнася до определението за повечето случаи на садизъм " изкушения индивидуален сексуално удоволствие с жертвата си след изтезания или се стремят към тази мъка и страдание , и имат чувство за радост на тези, които страдат най-много мощен от същия пол . "

И мъките на жертвата пред лицето садистичен я накара сексуална възбуда , която Touselh време намалиха измъчва жертвата си да идиот полов акт (на върха насладите сексуална ) , дори и да се случи сексуален контакт по произход и сексуално поведение в садизъм смесва с желанието за секс и желанието за агресия съчетани заедно .

Причини в садистични сексуални отношения

Садистични мъже афект сексуално съгласни тяхната реакция , която изразява мъжественост и мъжественост , също така е доказателство за сила , което е едно от качествата на мъжа , е бил заразен от лице, в резултат на присъствието на същия провал.

В допълнение към наличието на психични заболявания като шизофрения , разстройство идентичност и генетична предразположеност , хормонални нарушения и патологични отношения от историята на сексуална експлоатация.

Той страда двамата съпрузи от всяка садизъм не е единственият човек , ето брачния живот се превръщат в силно желание в изтезания на всяка страна към другата.

Един от факторите, водещи до престъпността

Ще подчертая , че садизъм може да бъде един от факторите, довели до престъпност и унищожават живота на общини, а не частни лица P

Ако упражняването на една страна, страната, от друга т. нар. " лице Almasucy " , който обича да измъчва и получава

Sadistic метод на лечение

Sadistic психично разстройство свързано с процеса на националност и не провежда нормално съществуване , където насилието , което може да го доведе до щети или вреди може да достигне в някои случаи да причини увреждания сериозна или смърт , така че трябва да бъде да се осигури лечение нея и видове лечение за лична садизъм както следва :

Психотерапия : пациентът е да се говори по-подробно за състоянието му с Вашия лекар , за да разберете причините за психологическа извършени за такова поведение , така че да осъзнаят това, което прави и след това да се контролира по-лесно.

Медикаментозно лечение : Този тип лечение , когато човек страда от психическо заболяване миналата доведе до появата на самостоятелно садизъм него. Или , като прибягват до приемате лекарства , които намаляват секрецията на тялото на мъжкия хормон .

Разработване на концепцията за волята на лицето, садистичен : полза от лечението да бъде контрола на същия с тези, които страдат от случаите на садистичен начин Inc не се равнява на престъпление или на една страна на страните по правоотношение или и за двете страни , дори ако Кану ще загуби част от сексуална възбуда , свързана с тяхното упражняване на насилие.

Това се прави, за да обясни на опасни възможности, които ще възникнат в резултат на упражняване на сексуален садизъм в процеса и на изискванията на силна воля и самоконтрол да не бъде подлаган на такива щети.

Сексуални садизъм , доминираща жена , съпруга слаб, побой и унижение
За по-свързани теми и разнообразни - Натиснете тук

0 comments :

Post a Comment