2013/11/15

Sadistische seksuele afwijkingen vernietigt getrouwd leven


Weet dat de persoon sadistische als een persoon die aanneemt in zijn gedrag in de omgang met mensen liefde van commando en controle en vernedering De sadistische of liefde marteling een soort van anomalieën of afwijkingen in seksuele activiteit , als gevolg van deze naam een naam aan de Markies " de Sade ' , is de auteur van het Frans uit de achtste eeuw tien , die was meer dan een keer gevangen voor de uitoefening van geweld bij vrouwen tijdens de seks . Dit geweld werd weerspiegeld in zijn geschriften over seksuele activiteit .

We weten dat de persoon die sadistische in het proces van burgerschap door observatie kwaliteiten op dagelijkse transacties die dit voorspellen : Vengda in zijn jeugd geniet martelen huisdieren , en dan in een later stadium geniet martelen hen die werken onder hem of hij in de functie van administrateur op het werk was , en vindt een echo in het zelfde wanneer het toebrengen van vernedering en luister aan de smeekbeden

En de definitie van seksueel sadisme in het proces tussen aangeduid als paren : " seksueel genot Belam echtgenoot , kan worden geslagen met een zweep of stokken , strooiwagens of vernederd en beledigd door gooien en regisseren woorden roofvogels .

De extreem geweld toen persoonlijk sadisme in de marteling van anderen is moord ( Lust moord ) doden verlangen .

Psychologie verwijst ook naar de definitie van de meeste gevallen van sadisme " lekkernijen individuele seksueel genot met zijn slachtoffer na marteling of streven naar deze kwelling en lijden , en hebben een gevoel van plezier van mensen die de meest krachtige van hetzelfde geslacht . "

En de kwelling van het slachtoffer in de voorkant van de persoon sadistische waardoor haar seksuele opwinding , die Touselh tijdens verlaagd kwellen zijn slachtoffer te rukken geslachtsgemeenschap ( top genieten seksuele ) , zelfs als ze gebeurde seksueel contact in oorsprong en seksueel gedrag in sadisme gemengd met het verlangen naar seks en het verlangen naar agressie in combinatie met elkaar .

Redenen in sadistische seksuele relatie

Sadistische affect mannen seksueel eens hun reactie , die mannelijkheid en viriliteit uitdrukt , het is ook een bewijs van de kracht , dat is een van de kwaliteiten van de man , is geïnfecteerd door een persoon als gevolg van de aanwezigheid van de zelfde storing .

Naast de aanwezigheid van psychische aandoeningen zoals schizofrenie , identiteitsstoornis , en genetische predispositie , hormonale stoornissen , en pathologische relaties van een geschiedenis van seksuele exploitatie .

Hij leed zowel van de echtgenoten van een sadisme is niet de enige man , hier is huwelijkse leven te zetten in een sterk verlangen in de marteling van elke partij aan de andere .

Een van de factoren die leiden tot criminaliteit

We benadrukken dat sadisme kan een van de factoren die leiden tot criminaliteit en het leven van de gemeenschappen en niet individuen P vernietigd

Indien de uitoefening van een partij , de partij van de andere zogenaamde " persoon Almasucy " die graag kwellen en ontvangt

Sadistische behandelmethode

Sadistische psychiatrische stoornis gerelateerd aan het proces van de nationaliteit , en normaal bestaan ​​geen onderzoek waar het geweld dat hem kan meebrengen schade of letsel kunnen bereiken in sommige gevallen tot bijzondere waardeverminderingen ernstige of dodelijke gevolgen dus het moet zijn om de behandeling haar en vormen van behandeling voor persoonlijk sadisme als volgt voorzien :

Psychotherapie : de patiënt is in detail te praten over zijn conditie met uw arts om uit te vinden de redenen achter de psychologische gepleegd aan dergelijk gedrag , dus wees bewust van wat hij doet en vervolgens gemakkelijker worden bediend .

Medicamenteuze therapie : Dit type van behandeling wanneer een persoon lijdt aan een psychische aandoening laatste leidde tot de opkomst van zelf - sadisme hem . Of door toevlucht te nemen medicijnen die de uitscheiding van het lichaam te verminderen om het mannelijke hormoon .

Ontwikkelen van het concept van de wil van de persoon sadistische : voordeel behandeling om de controle over het zelfde met degenen die lijden aan gevallen van sadistische wijze Inc zijn niet neerkomen op een misdrijf hetzij aan een kant van de partijen om de relatie of voor beide partijen , zelfs als Kanu zal deel uitmaken van de seksuele opwinding in verband met de uitoefening van geweld te verliezen .

Dit wordt gedaan om de gevaarlijke mogelijkheden die bij uitoefening van seksueel sadisme in de werkwijze en de vereisten van een sterke wil en zelfbeheersing niet te worden onderworpen aan dergelijke schade te verklaren .

Seksueel sadisme , dominante vrouw, man zwak , mishandeling en vernedering
Voor meer gerelateerde onderwerpen en divers - Klik hier

0 comments :

Post a Comment