2013/11/27

Съпруга удари мъжа си и контролирано


Хит шегува : някои жени са склонни да закачки ръка с двойката и да намерят най -забавно в него, а може би и Apadhin съпрузи същото забавно , особено ръката закачки ( майтап ) премахва бариерите между понеделник и дава чувство на излишната другарство и понякога се нуждае от някои двойки или нужда от някои жени да се разбърква чувства дълбоко и повече топлина , Това може да бъде прелюдия към това, което е по-дълбок .

2 - побой в отбранителна позиция : Тук са отговор на агресията на мъжа си , ако ударен по лицето си , аз се почувствах обидена и устно отговори на него пряко или шамар сте платили или увлечени от една пръчка или нож в своята конфронтация с цел спиране на агресията или отговори на него . Жената в този случай не упражнява агресията на мъжа си само при самозащита , но не започвайте никога не е агресия.

3 - бие отмъщение : той е резултат от продължителна , или завладяване на тиранията на мнение или прекомерна жестокост от съпруга или тежък случай на ревност запалва друг пожар в сърцето на жена си. Жената в този случай не отговори директно, но носи и една мечка , докато се натрупва вътре голям списък на агресия и желание за отмъщение и възмездие , за да бъде тънък момент, който възлиза на които тези чувства пиковите започва с агресия от рамките Kataiwvan или опустошителен циклон , а тук отнема изображения агресията драконовски и неочаквана на .

4 - удариш чифт на садистичен жена Almasucy : когато съпругата на садистичен качества Vtstmta съпруг я бие и обиди и ругатни често е съпруг има атрибутите Vistmta тази мазохистични побои (въпреки че жалбата му на този виртуален ) . В този модел , ние откриваме, че поведението на двойката удари нещо многократно в брачната връзка и с тази връзка продължава , тъй като страните в действителност те намерят тръпката и забавно (също независимо от тяхната жалба виртуална ) .

5 - съпругата побой садистичен чифт е недостатък Alaatmadi : една степен по-малко , отколкото на предишния , тук , по-голяма мощност и по-голям контрол , и човекът е слаб и пасивен и изтеглен , и следователно да откриете, че те са на кормилото и по този начин имат ръководството и реформата на всяка кривина в къщата, включително и двойката на основата, Ако това се случи, че погрешно Те не намирам нищо лошо в това Tqovernm и развъждане , което е , за да го приеме или не го приемам , но той не може да мине без тях и да го защити , и това се повтаря поведението на побой на съпругата на мъжа си , без появата на раздяла или Lacquer е, защото връзката е тук лагер взаимни интереси и потребности на балансиран , въпреки че не е социално приемливо и така наречената " лошо съвместимост изчислява . " Понякога най- садистичен характер на вродена , където и по друго време да бъдат придобити в резултат на небрежност, на човек да му отговорности и подслаждащи качества отрицателно и надеждност прави жената носи отговорност за цялото семейство и е бавно набира качества на сила и грубост , за да се поддържа стабилността на семейството , и садизъм в този случай не е основна рецепта , където но направи човек Затова добита извън времето. Проблемът с този модел и неговият предшественик не е в психологическото въздействие на стачката на двойката (тя е в действителност акцептор , че удовлетворение или неудовлетворение ) , но проблемът е , че въздействието върху образа на бащата пред децата си и също като майка, тъй като това води до снимки образователна изкривен и обърнат гравиран в съзнанието на децата и момичетата обикновено е сериозни проблеми в своите взаимоотношения с настоящи и бъдещи , защото те не знаят истинската форма в отношенията между мъжа и .

6 - хит на психично болните : Това е специален случай, за да бъде управлявано от идеите и чувствата на платен отпуск по болест , за да удари мъжа си (или друг), а това се случва в случаите на шизофрения или биполярно разстройство или зависимост или лично.

Вероятно означава, питам : Какво е решението ?
Отговорът тук не е правилно да се дава някои съвети и инструкции за мъжа, но само наблюдава явлението , и изложението на мотивите и причините за тях, а след това на жертвата ( ако е имало жертва ) да се стреми да разработи решения, за да се промени тази реалност , която е довела до отглеждането на това явление , и обществото , което преподрежда условия на политическа , икономическа, социална и религиозна цел да се гарантира, ребалансиране

Контрол на съпруг и съпруга да обиждат , бият , и мъчения двойка
За по-свързани теми и разнообразни - Натиснете тук

0 comments :

Post a Comment