2013/11/15

Sadistické sexuální abnormality ničí manželství


Poznej osobu sadistickou jako osoba, která přijme v jeho chování při jednání s láskou lidí velení a řízení a poníženísadistické nebo láska mučení nějaké nesrovnalosti nebo odchylky v sexuální aktivity , kvůli pojmenovat toto jméno markýze " de Sade " , je autorem francouzštiny z osmého století Ten , kdo byl uvězněn více než jednou pro výkon násilí u žen při sexu . Toto násilí se odráží v jeho spisech o sexuální aktivitu.

Víme, že osoba, sadistickou v procesu občanství dodržování kvality v každodenním životě , které předpovídají toto: Vengda v dětství si mučit zvířata , a pak v pozdější fázi baví mučit ty, kteří pracují pod ním , kdyby byl v postavení správce při práci a najde odezvu vsamé, když způsobovat ponížení a poslouchat k prosbám

A definice sexuálního sadismu v procesu mezi párů uvedených jako : "sexuální potěšení manžela Belam , může být biti bičem nebo tyčinky , skřípala nebo jsou ponižováni a uráženi tím, že hodí a režie slova kořisti.

Extrémní násilí , kdy osobní sadismus v mučení druhých je vražda ( Lust vražda ) zabít touhu.

Psychologie také se odkazuje na definici většině případů sadismu " libuje individuální sexuální potěšení s jeho obětí poté, mučení nebo aspirují na tento trápení a utrpení , a mají pocit radosti z těch utrpení nejsilnější stejného pohlaví. "

Atrápení oběti před osobou sadistického způsobuje její sexuální vzrušení , které Touselh během snížil mučit svou oběť , aby blbec styku ( summit užít sexuální) , i když se stalo sexuální kontakt původu a sexuálního chování v sadismu mísí s touhou po sexu a touze po agresi spojí dohromady .

Důvody v sadistické sexuální vztah

Sadistické u mužů sexuálně souhlasit jejich reakci, která vyjadřuje mužnost a mužnost , je také důkazem síly, což je jedna z vlastností člověka , byl napaden osobou v důsledku přítomnosti stejného selhání.

Kromě přítomnosti duševních poruch, jako je schizofrenie , porucha identity , a genetické predispozice , hormonální poruchy, a patologických vztahů z minulosti sexuálního vykořisťování.

Trpěl obou manželů jakékoliv sadismu není jediný člověk , tady je manželský život proměnit v silnou touhu v mučení každé strany na druhou.

Jedním z faktorů, které vedly k trestné činnosti

Zdůrazňujeme, že sadismus může být jedním z faktorů, které vedly k trestné činnosti a zničil životy komunit , nikoliv jednotlivci, p

Pokud je výkon jedné strany ,strana druhá tzv. " osoba Almasucy " kdo má rád mučit a přijímá

Sadistický léčebná metoda

Sadistický duševní porucha souvisí s procesem státní příslušnosti , a ne vést normální existenci , kde je násilí , které může mít za následek mu poškození nebo poškození může dosáhnout v některých případech způsobit postižení závažné míře, nebo smrt , takže to musí být , aby zpracování ji a typy léčby pro osobní sadismus jako následuje :

Psychoterapie : pacient je podrobně vyprávět o jeho stavu se svým lékařem, aby zjistil důvodypsychologické dopouští se takového chování , a tak být vědom toho, co dělá, a pak ovládat jednodušší.

Medikamentózní léčba : Tento typ léčby , kdy osoba trpí duševní chorobou poslední vedly ke vzniku vlastního sadismu ho . Nebo prostřednictvím využívání s léky, které snižují sekreci těla mužského hormonu .

Rozvíjet koncept vůli osoby sadistického : přínos léčby se kontrola stejné s těmi, kteří trpí případů sadistickým způsobem Inc nepředstavuje trestný čin buď na jednu stranu ze stran vztahu nebo pro obě strany , i když Kanu ztratí část sexuálního vzrušení spojené s jejich výkonem násilí.

Toto je děláno vysvětlit nebezpečných možností, které vyplynou z výkonu sexuálního sadismu v procesu a požadavky silné vůle a sebeovládání nesmí být vystaven takových škod.

Sexuální sadismus , dominantní manželka, manžel slabý, bití a ponižování
Pro více souvisejících témat a různorodý - klikněte zde

0 comments :

Post a Comment