2013/11/27

Feleség hit férje és ellenőrzött


Hit viccelek : néhány feleségek hajlamosak évődés kezét a párt, és megtalálja a szórakozást , és talán Apadhin férjek ugyanolyan szórakoztató, főleg az ugratás kézzel ( viccelek ) megszünteti a korlátok között, hétfő és mivel a bajtársiasság érzése felesleges és néha szüksége van egy kis párok, vagy kell egy kis feleség keverjük érzelmek mélyebb és több hőt , Ez lehet a bevezetés , ami mélyebb .

2 - verte a védekező : itt válaszolsz agresszió a férje, ha sújtotta az arcán , úgy éreztem, sértegették és szóban válaszolt neki közvetlenül, vagy pofon , hogy fizetett vagy elragadta egy bottal vagy késsel a konfrontációt a céllal, hogy megállás agresszió vagy reagálni. A feleség ebben az esetben nem gyakorolja az agresszió a férje csak az önvédelemre , de nem indul el soha agresszió .

3 - verte bosszú : ez az eredménye a folyamatos , illetve meghódítani zsarnoksága vélemény vagy túlzott kegyetlenséggel a férj vagy súlyos esetben a féltékenység lángra egy másik tűz a szívében a felesége. A feleség ebben az esetben nem közvetlenül válaszol , de a medve és a medve , míg halmozódik fel benne egy nagy leltárt az agresszió és a vágy, a bosszú és a megtorlás , hogy vékony a pillanat, amelynek összege , amely ezeket az érzéseket csúcs kezdődik agresszió belülről Kataiwvan vagy pusztító ciklon , és itt úgy agresszió képek drákói és váratlan a .

4 - megüt egy pár szadista felesége Almasucy : ha a felesége egy szadista tulajdonságait Vtstmta férje verte és sértegették és átok gyakran a házastársnak attribútumokat Vistmta ez mazochista verés ( jóllehet panasza a virtuális ) . Ebben a modellben , azt találjuk, hogy a viselkedés a két hit valami többször a házastársi kapcsolat és ez a kapcsolat továbbra is , mert a felek valójában találják az izgalom és szórakoztató ( még annak ellenére, hogy panasz virtuális) .

5 - felesége verte szadista pár a hátránya Alaatmadi : a kisebb fokú , mint az előző , itt, nagyobb teljesítmény és nagyobb ellenőrzést , és az ember gyenge, és a passzív és visszavont , ezért úgy, hogy azok a kormányt , és így az irányítása és reformja bármely görbület a házban , köztük a lánc pár, ha ez történik, akkor rossz nem talált semmi rendellenességet , hogy Tqovernm és nemesítés , ami , hogy elfogadja , vagy nem fogadja el , de ő nem nélkülözheti őket, és megvédeni , és ez ismétlődik viselkedés a dobogó a feleség a férjének előfordulása nélkül különválás vagy Lakk s azért, mert a kapcsolat itt szem kölcsönös érdekeit és igényeit a kiegyensúlyozott , bár nem társadalmilag elfogadható , és ez az úgynevezett "szegény kompatibilitást számítani. " Előfordul, hogy a szadista természetét veleszületett , ahol máskor is megszerezte miatt elhanyagolják az ember , hogy az ő felelőssége , és édesítő tulajdonságokkal negatív és megbízhatóságot , hogy a feleség feladata, hogy az egész család , és lassan egyre tulajdonságait az erő és a durvaság annak érdekében, hogy fenntartsák a stabilitást a család , és a szadizmus ebben az esetben nem egy alap recept , ahol azonban az embert Ezért a betakarított időt. A probléma ezzel a mintával , és elődje nem a pszichológiai hatása a sztrájk a párt ( valójában akceptor , hogy az elégedettség vagy elégedetlenség ), de a probléma az, az hatással van a képen az apa előtt a gyermekek , és úgy is, mint egy anya , mert ez vezet a képeket oktatási torz és fordított nyomot hagytak a fejében a gyermekek és a lányok általában komoly problémákkal való viszonyában jelen és jövő, mert nem tudják a megfelelő formában a kapcsolatot az ember és a .

6 - hit az elmebetegek : Ez egy különleges eset , hogy hajtja a gondolatok és érzések a táppénz , hogy elérje a férje (vagy más) , és ez történik abban az esetben, a skizofrénia vagy a bipoláris zavar vagy a függőség vagy személyes .

Valószínűleg azt kérdezi : Mi a megoldás?
A válasz nem helyes , hogy ad néhány tippet és utasítást az ember , de csak figyelemmel kíséri a jelenséget , és a nyilatkozatot motívumok és okok , majd az áldozat ( ha volt áldozata ) törekszik arra, hogy dolgozzanak ki megoldásokat megváltoztatni ezt a valóságot , ami a növekvő ezt a jelenséget , és a közösség , amely átrendezi körülmények között a politikai , gazdasági, társadalmi és vallási biztosítása érdekében kiegyensúlyozását

Ellenőrzése a férj és a feleség a sértés , verte , és a kínzások pár
További kapcsolódó témák és változatos - Kattintson ide

0 comments :

Post a Comment