2013/11/15

Szadista szexuális rendellenességek tönkreteszi házasélet


Ismerd meg az ember szadista az a személy, aki elfogadja az ő viselkedése kezelése során az emberek szeretete a vezetés és irányítás és a megaláztatás a szadista , vagy a szeretet kínzás valamilyen rendellenességet vagy eltérést a szexuális aktivitás miatt nevezni ezt a nevet a márki " de Sade " , a szerző a francia a nyolcadik századtól tíz, aki börtönbe került, többször gyakorlása az erőszak a nők szex közben . Ez az erőszak tükröződik írásaiban a szexuális aktivitást .

Tudjuk, hogy az ember szadista folyamatban állampolgárság megfigyelése minőségek napi tranzakciók megjósolni ezt : Vengda az ő gyermekkorában élvez kínozza háziállatok , majd a későbbiekben szívesen kínozza azokat, akik munka mellett neki, ha ő volt abban a helyzetben, a munkahelyi rendszergazda , és talál visszhangra az is, amikor okozva megaláztatás és hallgatni a könyörgés

És meghatározása a szexuális szadizmus a folyamat a párok a továbbiakban : " a szexuális élvezet Belam házastárs lehet korbáccsal verték vagy bot , fagyás-és csúszásgátló vagy megalázott és sértegették által dobált és irányító szavait zsákmányt.

A szélsőséges erőszak , amikor a személyes szadizmus a kínzás mások gyilkosság ( Lust gyilkosság) ölni vágy.

Pszichológia is utal, hogy a definíció a legtöbb esetben szadizmus " élvezetek egyén szexuális öröm az ő áldozata után, a kínzás vagy vágynak a gyötrelem és a szenvedés , és egyfajta élvezet szenvedők a legerősebb az azonos nemű . "

És a gyötrelem az áldozat előtt a személy szadista okoz szexuális izgalmat , ami Touselh alatt csökkentette kínozza áldozatát bunkó közösülés ( csúcs élvezni szexuális) , akkor is, ha nem történik szexuális érintkezés eredetű és a szexuális viselkedés szadizmus keveredik a szexuális vágy és a vágy, agresszió együttesen .

Okok szadista szexuális kapcsolata

Szadista érinti a férfiakat szexuális egyetért a reakció , amely kifejezi a férfiasság és a férfiasság , ez is bizonyítja az erő, amely egyike a tulajdonságokat az ember , már fertőzött személy eredményeként jelenlétének ugyanazt a hibát .

Amellett, hogy a jelenléte a mentális rendellenességek, mint például a skizofrénia , az identitás rendellenesség, és a genetikai hajlam, hormonális rendellenességek és kóros kapcsolatok egy története a szexuális kizsákmányolás.

Szenvedett mindkét házastárs olyan szadizmus nem az egyetlen ember , itt a családi élet viszont egy erős vágy, a kínzás minden fél a másik .

Az egyik tényező, ami a bűncselekmények

Hangsúlyozzuk, hogy a szadizmus lehet az egyik olyan tényező, ami a bűncselekmények és elpusztította az életét közösségek, és nem az egyének P

Ha a gyakorlat az egyik fél , a párt a többi úgynevezett "személy Almasucy ", aki szereti a gyötrelem és fogadja

Szadista kezelési módszer

Szadista pszichiátriai rendellenesség kapcsolatos folyamatot az állampolgárság és nem folytathatnak normális létezés , ahol az erőszak , amely maga után neki kárt vagy kárt elérheti egyes esetekben okoz károsodások súlyos vagy halálos , így kell, hogy legyen , hogy a kezelés a és típusú kezelés a személyes szadizmus a következő:

Pszichoterápia : a beteg beszélni részletesen az ő állapota az orvosával , hogy megtudja, az oka a pszichológiai elkövetett , hogy az ilyen viselkedést , ezért tudatában, hogy mit csinál majd vezérelni könnyebb.

Gyógyszeres terápia : Ez a fajta kezelés , amikor egy személy szenved elmebetegségben utolsó vezetett a megjelenése az ön- szadizmus őt. Vagy igénybe gyógyszereket szed , amelyek csökkentik a váladék a test a férfi hormon .

Kialakítsuk az akaratának személy szadista előny kezelés , hogy az irányítást az azonos azokkal , akik szenvednek esetben szadista módon Inc nem minősül a bűncselekmény , hogy vagy az egyik oldalán a felek a kapcsolat, vagy mindkét fél számára , akkor is, ha Kanu elveszti részét a szexuális izgalmat társítva gyakorlását az erőszak .

Ez úgy történik, hogy megmagyarázza a veszélyes lehetőségeket , amelyek eredményeként a gyakorlatból a szexuális szadizmus a folyamatban, és a követelmények egy erős akarat és önuralom nem kell alávetni az ilyen károk .

Szexuális szadizmus , domináns feleség, férj gyenge , verés és megaláztatás
További kapcsolódó témák és változatos - Kattintson ide

0 comments :

Post a Comment