2013/11/27

Manželka udeřil její manžel a řízené


Hit srandu : některé ženy mají tendenci škádlení ruku s párem a najít zábavu v něm , a možná Apadhin manželéstejnou zábavu , zejménaškádlení ruční ( legrace ) odstraňuje bariéry mezi pondělkem a danýsmysl pro kamarádství přebytku a někdy potřebuje nějaké páry nebo třeba některé ženy míchat city hlubší a tepla , To může býtpředehrou k tomu, co je hlubší .

2 - porazilobranné : Zde jsou odpovědi na agresi svého manžela , je-li zasažen na tváři , jsem se cítil uražen a slovně mu odpověděl přímo, nebo facku , kterou jste zaplatili , nebo unést holí nebo nožem v jeho konfrontaci s cílem zastavit agresi nebo na něj reagovat . Žena v tomto případě neuplatní agresi na svého manžela jen v sebeobraně , ale nespustí se nikdy agrese .

3 - bití pomstu : to jevýsledek trvalý , nebo dobýt tyranii názor nebo nadměrné krutosti manželem nebo těžkou případě žárlivosti, zapálí další požár v srdci své ženy . Manželka je v tomto případě nereagují přímo , ale nesou imedvěd , dokud se hromadí uvnitř velké zásoby agrese a touha po pomstě a odplatě , aby Thinmoment, který činí , které tyto pocity vrchol začíná agrese zevnitř Kataiwvan nebo ničivý cyklon , a zde se agrese obrázky drakonický a neočekávané z .

4 - hit dvojice sadistický manželky Almasucy : kdemanželka sadistický kvalit Vtstmta manželem porazit a uráženi a prokletí je častomanžel má atributy Vistmta této masochistické bití ( ačkoli jeho stížnost na tento virtuální ) . V tomto modelu , zjistíme, žechování páru opakovaně zasáhla něco v manželském vztahu a tento vztah pokračuje , protože se strany ve skutečnosti zjistí,vzrušení a zábavy je ( i přes jejich stížnosti virtuální ) .

5 - žena bije sadistický pár negativního vývoje Alaatmadi :stupeň nižší , než ten předchozí , tady , více síly a lepší kontrolu , ačlověk je slabý a pasivní a zpět, a proto se zjistí, že mají helmu , a tak mít vedení a reformu jakékoliv zakřivení v domě , včetně páru warp , Pokud se to stane, že špatně nenajdou nic špatného na tom Tqovernm a chovu , který má přijmout , nebo ji přijmout , ale nemůže dělat bez nich , a chránit ho , a to se opakuje chování bití manželky na manžela bez výskytu oddělení nebo lak s , protoževztah je zde nese společné zájmy a potřebyvyrovnaný , i když to není společensky přijatelné , a " špatná kompatibilita počítáno . " to tzv. Někdysadistický charakter vrozené , kde , a jindy získat kvůli zanedbání muže do svých povinností a slazení kvalit negativní a spolehlivost dělatžena má odpovědnost na celou rodinu a je pomalu získává vlastnosti pevnosti a tvrdosti v zájmu zachování stability rodiny , a sadismus v tomto případě nenízákladní recept , kde ale z člověka proto sklidí čas vypnutí . Problém s tímto vzorem a jeho předchůdce není v psychologickém dopadu stávky na páru ( to je ve skutečnosti akceptoru , že spokojenost či nespokojenost ) , aleproblém jedopad na obraz otce před svými dětmi a také jako matka , protože to vede k obrázkům vzdělávací zkreslené a převrácený vyrytý v myslích dětí a dívky se obvykle vážné problémy v jejich vztazích současných i budoucích , protože neznali správnou formu ve vztahu mezi mužem a .

6 - hitduševně nemocní: Toto jezvláštní případ musí být řízen myšlenkami a pocity nemocenské zasáhnout svého manžela (nebo jiné) , a to se děje v případech schizofrenie a bipolární poruchy nebo závislosti , nebo osobní .

Pravděpodobně to znamená, zeptat : Jaké je řešení ?
Odpověď na tuto otázku není správné dávat nějaké tipy a pokyny pro člověka , ale pouze monitorovat fenomén a prohlášení o motivů a příčin , a pak se k oběti ( v případě, že bylobětí ), snažit se vymyslet řešení, změnit tuto skutečnost , která vedla krostoucí tohoto jevu , akomunita, která přeskupuje podmínky politické, hospodářské , sociální a náboženské aby bylo zajištěno, vyvažování

Řízení o manžela a manželky na urážku , porazit , a mučení pár
Pro více souvisejících témat a různorodý - klikněte zde

0 comments :

Post a Comment